Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Близо 90 аграрни фирми ще присъстват на Международния Добрички панаир

XXIV Международно изложение Селското стопанство и всичко за него стартира утре в Добрич, като ще продължи до 27 август 2016 г. Събитието ще се проведе традиционно на Добрички Хиподрум. На форума ще се представят възможностите за развитие на биологичното земеделие, но също така ще бъде организирана и дискусия от сдружението "Добруджанско аграрно и бизнес училище", на която ще бъдат представени перспективите за устойчиво местно развитие до 2020 година чрез общата селскостопанска политика.
 
Международното изложение Селското стопанство и всички за него събира около 90 фирми - производители и търговци на селскостопански машини, инвентар, технологични линии за обеззаразяване и сушене на семена, препарати за растителна защита, семена за полски култури за есенната кампания и други. В дните до 27 август изложителите ще демонстрират и дейности с нови модели земеделска техника в полеви условия.
 
Изложението е единственото по рода си в източната част на страната и е второто по големина в България. А освен едрогабаритна техника, малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, за хранително-вкусовата промишленост, за фуражно производство, фермерите ще видят още и селскостопански инвентар, техника за почистване, сортиране и обеззаразяване на семена, сушилни инсталации, препарати за растителна защита, специализирана литература и още много други.

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

0 Коментара

Все още няма коментар!