Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Областният съвет по животновъдство във Варна ще заседава на 24 август

Областният съвет по животновъдство във Варна ще проведе регулярната си среща на 24 август 2016, сряда, в залата на Областна администрация Варна. Събитието започва от 14 часа. 
 
На форума ще присъстват: ръководителите от всички областни структури на Министерство на земеделието и храните, ангажирани с животновъдството: Областна дирекция „Земеделие”; Областна дирекция по безопасност на храните; Областна дирекция  Държавен фонд „Земеделие” – Разплащателна агенция; Териториалния областен офис към Националната служба за съвети в земеделието и Регионалния център към Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството. 
 
Членуването в Областния съвет по животновъдство е свободно и безвъзмездно. Всеки желаещ животновъд може да стане член и да присъства на месечните срещи, да поставя актуални въпроси и да получава компетентни отговори от служителите на МЗХ.

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

0 Коментара

Все още няма коментар!