Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Български павилион в Шанхай ще бъде открит днес чрез телемост от Бургас

Заместник-министърът на земеделието и храните Васил Грудев ще открие днес, 25 август, на официална церемония, българския павилион в свободната зона на град Шанхай, чрез телемост от Бургас. Октирването започва в 10:30 часа, в Морската гара на пристанище - Бургас.
 
Събитето е част от международната инициатива "16+1" на Центъра за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа /ЦНССС/. Чрез Центърът и Министерство на земеделието и храните, за изложение и дегустация на павилиона, са изпратени традиционни български продукти, като вино, мед, а също така и продукция от хранително-вкусовата ни промишленост – тестени и сладкарски изделия, плодове, безалкохолни напитки, минерална вода и сокове.
 
В официалната церемония участие ще вземат и директорът на ЦНССС Васил Гелев, извънреден и пълномощен посланик на КНР в България Джан Хайджоу, кметът на Община Бургас Димитър Николов и изпълнителният директор на „Пристанище Бургас“ Диян Димов.

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

0 Коментара

Все още няма коментар!