Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

ИАГ: Близо 200 броя отсечена и немаркирана дървесина, задържаха горски във Варна

Близо 200 броя отсечена дървесина, немаркирани с контролна горска марка, установиха горските инспектори във Варна, съобщиха от Изпълнителна агенция по горите.
 
Нарушенията са констатирани при проверка през вчерашния ден в три подотдела в землищата на селата Орешак, Крумово и Новаково, в териториалния обхват на дейност на Държавно горско стопанство – Варна.
 
За констатираните нарушения са съставени актове за неупражнен контрол – един на горски служител и два на лицензиран лесовъд.
Горските инспектори от РДГ Варна са съставили и два акта за транспортиране на незаконни дърва за огрев – немаркирани и без превозен билет. Нарушението е констатирано при извършен обход на горски територии в района на село Старо Оряхово на територията на Държавно ловно стопанство - Шерба.
 
От началото на месец август горските инспектори от Регионална дирекция по горите – Варна са съставили 25 акта по Закона за горите. Задържани са 7 куб. м. дърва и 1 бр. моторно превозно средство. 

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

0 Коментара

Все още няма коментар!