Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Проект предлага процедура за корекции на земеделски парцели за подпомагане

С Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 105 от 2006 г. за условията и реда за създаване, поддържане, достъп и ползване на интегрираната система за администриране и контрол, се предлага откриването на процедура за подаване на възражения, възникнали във връзка със специализирания слой „Площи, допустими за подпомагане“.
 
Проекта гласи, че в срок, определен със заповедта, земеделските стопани ще могат да подават възражения до министъра на земеделието и храните по образец чрез автоматично генериране от интернет страницата на ДФЗ, като при подаване на възражения земеделските стопани сами или със съдействието на служител от общинската служба по земеделие посочват идентификаторите на парцелите, които желаят да бъдат включени във възражението.
 

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

0 Коментара

Все още няма коментар!