Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

НССЗ провежда изнесени приемни в цялата страна до края на годината (ГРАФИК)

Националната служба за съвети в земеделието (НССЗ) започна провеждане на изнесени приемни за земеделски стопани. Това стана ясно от публикувания на страницата на МЗХ индикативен график за провеждане на изнесени приемни на териториалните областни офиси на НССЗ.
[news]
 
Срещите вече започнаха, като вчера, 20 октомври, изнесени приемни се проведоха в областните офиси на Службата на територията на селата Сатовча и Гърмен. До края на годината, в рамките на 3 месеца, НССЗ ще организира изнесени приемни в цялата страна. 
 
По време на описаните в графика часове, земеделските производители, ще могат да получат на място актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони, включително и за възможностите за финансиране по предстоящите приеми по ПРСР, схемите за директни плащания и националните схеми за подпомагане. 
 

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

0 Коментара

Все още няма коментар!