Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

МЗХ: Не е отменяно класиране на проекти по ПРСР 2014-2020

Министърът на земеделието и храните проф. д-р Христо Бозуков не е отменял класиране на проекти от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014-2020 г. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на земеделието и храните (МЗХ) по повод публикации в медиите.
 
 
В цитирания случай с общински проекти по подмярка 7.2 „Инвестции в малка по размер инфраструктура“ от ПРСР (2014-2020 г.) в МЗХ са подадени 90 възражения от бенефициенти. 
 
Сформирана е Комисия, която разглежда постъпилите жалби както в МЗХ, така също в Държавен фонд „Земеделие“ и в Министерски съвет. Тя трябваше да излезе с решение до 31 януари 2017 г. 
 
За да се запознае министърът с обективната обстановка около подадените възражения, работата на Комисията е удължена с три седмици.

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

0 Коментара

Все още няма коментар!