Търсят се желаещи за участие на маждународния панаир в Босна и Херцеговина

От 4 до 8 април 2017 г. ще се проведе 20-я Международен панаир Мостар в град Мостар, Босна и Херцеговина. Министерството на земеделието и храните (МЗХ) организира български национален щанд на изложението „ Вино и земеделски продукти” - „Wine and Agricultural Products”, това съобщиха от МЗХ.
 
 
Международният панаир Мостар е най-важният и успешен панаир в Босна и Херцеговина. Българското национално участие се организира от Министерството на земеделието и храните, съвместно с Министерството на външната търговия и икономическите отношения на Босна и Херцеговина и Външнотърговската камара на Босна и Херцеговина. 
 
МЗХ ще поеме разходите по изпращане на определени количества мостри на производителите, които проявяват интерес и искат да представят свои продукти на националния щанд. Домакините от Босна и Херцеговина предоставят на България стандартно оборудван изложбен щанд от 12 кв.м.
 
 
Българските фирми, производители на селскостопански продукти имат възможност да изложат своята продукция и на самостоятелно заявен щанд.
 
Кандидатстването за участие на националния щанд се извършва чрез подаване на заявка за участие по образец, подписана и подпечатана от представляващия фирмата, или изрично упълномощено от него лице с представено копие на нотариално заверено пълномощно, които следва да бъдат входирани в МЗХ и изпратени и на електронни адреси: Adrian@mzh.government.bg и egerdhikova@mzh.government.bg най-късно до 27 март 2017 г., до края на работния ден.
 
 
Предвид ограниченото място,при необходимост,  ще бъде направено класиране на подалите заявка фирми, според критериите, посочени в заявката, като одобрените фирми ще бъдат уведомени до обяд на 28 март 2017 г.
 
Мостри на продуктите и рекламни материали на одобрените за участие фирми могат да бъдат предоставени в сградата на МЗХ: гр. София, бул. „Христо Ботев“ 55 до 30 март 2017 г., до 13:00 часа.
 
 
Възможностите за самостоятелно участие на 20-я Международен панаир Мостар са:
 
Неаранжиран щанд в закрита експозиционна площ
- От 12 кв.м до 120 кв.м – цени от 57 евро/ кв.м до 67 57 евро/ кв.м
 
Неаранжиран щанд на открита експозиционна площ
- От 50 кв.м до 120 кв.м – цени от 15 евро/ кв.м до 25 евро/ кв.м
 
Основно аранжиран щанд в закрита експозиционна площ
- 19 евро/ кв.м
 
Стандартно аранжиран щанд в закрита експозиционна площ
- 29 евро/ кв.м
 
Щанд, аранжиран според специфичните нужди на изложителя
- изисква се разрешение от организаторите – 2,5 евро/ кв.м
 
Възможност за заявка на допълнително оборудване 
 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

0 Коментара

Все още няма коментар!