Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Бойко Борисов се закани да провери доставката на тестове за чумата

Премиерът Бойко Борисов обяви, че ще извърши проверка на обществената поръчка на Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) за доставка на тестове за установяване на чума по дребните преживни животни.
 
 
„Ако има проблем, ще го анулирам“, заяви пред журналисти във Варна премиерът Бойко Борисов, цитиран от бТВ.
 
През седмицата стана известно, че БАБХ е избрала за доставката новорегистрирана фирма с 500 лв. капитал, чийто основен предмет на дейност е свързан с компютърни части.
 
„Ще проверя случая и ако са направили такъв заход ще анулирам конкурса и ще ги изгоня. Това мога да го обещая. Отговорът ми може да получен до края на деня. Не искам всеки ден да се обясняваме на кого ли не за такива гадове”, заяви министър-председателят.
 
Прогнозната цена на поръчката е близо 336 хил. лв. без ДДС. За договаряне е поканена единствено фирмата „Глобул вижън 2018” ЕООД, чийто 28-годишен собственик Никола Явахчов работи на наказателен паркинг на Центъра за градска мобилност в София и твърди, че в случая е атакуван от конкуренти.
 

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

0 Коментара

Все още няма коментар!