Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Ето го Наръчника за директните плащания 2019 г.

В помощ на фермерите земеделското министерство публикува днес на своята страница в интернет „Наръчник за кандидатстване. Директни плащания 2019 г.“
 
 
Брошурата описва на 44 страници най-важното, което земеделските стопани трябва да знаят за всяка от схемите за директни плащания през тази година.
 
В началото експертите на земеделското министерство напомнят, че право на подпомагане имат единствено фермерите, които отговарят на определението за активен земеделски стопанин.
 
Специалистите подчертават, че регистрация като земеделски стопани не се изисква при кандидатстване само по схеми за Преходна национална помощ.
 
Информацията е систематизирана в четири категории: схеми за подпомагане на земеделски стопани, базирани на площ; схеми за подпомагане на земеделски стопани за селскостопански животни; схеми за подпомагане на земеделски стопани за плодове и зеленчуци; и други схеми.

 

© 2019 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

0 Коментара

Все още няма коментар!