Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

С какво да подхранвате лозите?

На 19 март 2019 г. в град Враца ще се проведе съвместна информационна среща - семинар на Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ) и Лесотехнически университет – София. 
 
Срещата, на която са поканени земеделски стопани, е на тема  „Управление на храненето при лозата.  Ефективност на торенето на лозата“, посочват организаторите. 
 
На семинара доц. д-р Маргарита Николова от Лесотехническия университет - София ще запознае присъстващите с управление на храненето при лозата, както и с ефективността на торенето на лозата.
 
Експертите от териториалното звено на НССЗ ще представят възможностите за подпомагане на земеделските стопани по мерките от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР 2014-2020 г.).
 
Срещата ще се проведе в град Враца, бул. "Христо Ботев" № 78, ет. 2. 
 
Ден по-късно – на 20 март, в Ловеч ще поведе семинар, също организиран от Националната служба за съвети в земеделието, но този път той е съвмесна инициатива с Тракийския университет в Стара Загора.  
 
 
Темата на събитието е „Болести по пчелите“.
На семинара проф. Иванка Желязкова от Тракийския университет ще запознае присъстващите с болестите по пчелите и начините за профилактика.
 
Експертите от ловешкото звено на НССЗ ще представят възможностите за подпомагане на земеделските стопани, отглеждащи пчели по мерките от ПРСР 2014-2020 г.
 
Срещата  ще се проведе  в град Ловеч, ул. "Стефан Караджа" № 27. 

 

© 2019 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

0 Коментара

Все още няма коментар!