Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Настроението на френските фермери се подобрява

Настроението сред фермерите във Франция се подобрява. Това става ясно от икономическо допитване, проведено през март, публикувано наскоро от френската федерация на фермерите (FNSEA), информира farmer.pl.

Как се става земеделец за една нощ?

През март 28% от анкетираните земеделски стопани смятат, че фермите им са в добро състояние. През октомври 2018 г. така са смятали 24%.  Почти 30% от респондентите определят положението си като лошо през март тази година, а  43% смятат, че икономическата ситуация е "приемлива". 

Все повече френски земеделци са оптимистични за бъдещето. 

Почти една четвърт от участниците в допитването очакват да подобрят икономическата си ситуация през следващите две до три години. Допитването от октомври миналата година така са смятали само 18% от респондентите. 

Според настоящото проучване 29% от фермерите очакват спад, а над 40% - никакви промени. 

Близкото бъдеще се оценява по-песимистично. През следващите три месеца на текущата година 70% от респондентите прогнозират стабилна икономическа ситуация, 15% очакват да се влоши, а  13%  - да се подобри. 
 

 

© 2019 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

0 Коментара

Все още няма коментар!