Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Търговският регистър ще спира в почивни дни през юни

Електронните услуги на Търговския регистър няма да работят за няколко часа на 1 юни, събота, както и през почивните дни – събота и неделя, на 8-9 юни и на 15-16 юни.
 
 
Агенцията по вписванията съобщи това, като уточни, че до края на годината ще извърши поетапно оптимизация на хардуера и софтуера на информационните си системи. Ще бъдат въведени и нови функционалности. 
 
Спиранията през юни ще засегнат услугите, предоставяни от Имотния регистър, Търговския регистър, Регистъра БУЛСТАТ и Регистъра на имуществените отношения на съпрузите.
 
„Периодите и времетраенето на процедурите, в които ще се извършват действията по оптимизация, са съобразени с очакваните натоварвания на системите. Първият етап от планираното оптимизиране е предвиден непосредствено след края на кампанията за деклариране на действителните собственици – 31.05.2019 г. и възможно най-отдалечен от пика на кампанията по подаване на годишни финансови отчети – 30.06.2019 г., коментираха от Агенцията по вписванията.
 
Оттам допълниха, че потребителите на електронни услуги ще бъдат допълнително уведомени на сайта на Агенцията за точното времетраене на спиранията на датите 8-9 и 15-16 юни.
 

 

© 2019 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

0 Коментара

Все още няма коментар!