Демонстрация на зелена линия машини от Булагро Машини АД

На 27-ми април (четвъртък), Булагро Машини АД ще проведе полева демонстрации на своята специализирана технологична линия, предназначена за животновъди.
 
Мястото е село Аспарухово, общ. Левски, а любезен домакин на събитието ще бъде земеделският производител Георги Минчев – собственик на модерна кравеферма по евростандарт и уважаван фермер с 40-годишен опит.  
 
Демонстрацията ще обхване всички процеси, свързани с прибирането на силажа. Първите операции са косене с навесна косачка NOVACAT 262, разпръскване на сеното със сенообръщач HIT и събирането му със съносъбирач TOP, всички на австрийския лидер POETTINGER. 
 
 
След това събраното сено ще бъде балирано с модела MONSTER CUT на италианския производител MASCAR. Готовите кръгли бали ще се фолират с MASCAR 5100 A, използвайки висококачественото австрийско фолио COVERIS. 
 
За финал ще бъде демонстриран телескопичен товарач на немската фирма SCHAEFFER LADER 2020 – незаменим помощник във всяка ферма. 
 
Началният час на демонстрацията е 11:00 ч. Всеки земеделски производител, който проявява интерес, може да се свърже с Булагро Машини на тел. 0888 276 949.

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментирай

0 Коментара

Все още няма коментар!