Тракторите John Deere 5RN и 5R - очакваното обновяване

Трактор John Deere 5RНа мястото на популярната линия трактори John Deere серия 5020 идват нови машини 5RN, а също и 5R европейска сглобка с мощности от 60, 67 и 74 кВт. Производство е разгърнато в германския град Манхайм. Новите трактори John Deere 5RN и 5R се отличават с по-голяма мощност и товароносимост, както и с нов ергономичен дизайн осигуряващ максимален комфорт за водача. Благодарение на изменението на конструкцията на шасито, товароносимостта на новите трактори John Deere е увеличена с 20% и дава възможност да се използва по-тежко навесно оборудване. Максималното тегло на тракторите John Deere серия 5RN и 5R е увеличено и достига до 6600 кг.

Всички модели трактори John Deere от серията 5RN и 5R се агрегатират с 4,5-литровите двигатели PowerTechE, сертифицирани в съответствие със стандартите на Tier IIIA. Предлагат се два варианта на трансмисията, 16/16 PowrQuad Plus и AutoQuad Plus, които имат четири режима на работа, с четири мощни предавки, позволяващи скорост от 3,3 до 40 km/h. Освен това е налична и понижаваща предавка 16/16, която осигурява минимална скорост от 1,5 km/h.

Тракторите John Deere 5RN и 5R са оборудвани с новите кабини защитаващи водача при преобръщане TechCenter, осигуряват видимост от 310°, имат климатик и също така и изключително удобна седалка. Нивото на шума в кабината на новите трактори при пълно натоварване е само 74 dBA.

{youtube}OWQBj-h02Ic{/youtube}

Коментирай

1 Коментара

Евродефицит.

Какво ми ги рекламирате?Аз знам ,че американците могат.Покажете нещо стойностно от Европа и България.Цели сте се продали на Америка.